torsdag den 19. januar 2023

Sortbønne Tostadas

 

Dette er hele familiens nye livret. Vi spiser vegetarisk de fleste dage om ugen og retterne får en blandet modtagelse af mine drenge. Men denne ret elsker de og vi får den en gang om ugen p.t.

I stedet for den friterede tortilla man normalt bruger til tostadas, har jeg blot halveret de halv-måneformede tacoskaller man kan købe i Rema1000, som ovenikøbet er til at betale, da en pakke med 12 stk. kun koster 11,- kr. Det er værd at tage med i disse tider, hvor priserne på fødevarer er crazy.

Sortbønne Tostadas til 4 pers.:

12 tacoskaller

sortbønnepuré:

2 dåser sorte bønner i vand

1 stort løg, hakket

2 fed hvidløg, hakket

3 dl. vand

1 oksebouillonterning

1 tsk. paprika

1 tsk. spidskommen

1 nip chiliflager

salt & peber

Guacamole:

2 store avocadoer

2 spsk. cremefraiche

saft fra 1 lime

1 lille fed hvidløg

flagesalt

Tilbehør:

300 g. søde majs fra frost

1 spsk smør

Topping:

Smuldret feta

Små søde cherrytomater, i kvarte

frisk koriander

creme fraiche

Syltede rødløg

2 lime 

Fremgangsmåde:

Lav guacamole; Vask avocadoerne og halvér dem. Fjern stenen og skallen. Blend med cremefraiche og lime. Smag til med salt.

Bønnepuré:

Løg og hvidløg sauteres i olivenolie til det er blankt. Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe godt af. Tilsæt bønnerne til gryden sammen med vand, krydderier og oksebouillonterning. Lad det simre i 10 minutter. Varm imens tacoskallerne efter pakkens anvisning.

Varm 1 god spsk. smør op på en rummelig pande og steg majskernerne til de får lidt farve. Drys lidt flagesalt over.

Blend bønnerne i gryden til en lidt grov puré. Smag til med salt og peber og evt. mere chili.

De lune tacoskaller halveres, så du får 2 halve cirkler som lægges sammen til en rund taco. Top med bønnepuré, guacamole, søde majs, og den øvrige topping. 


7 kommentarer:

  1. Hej, jeg er Nira Efter at have været i et forhold med Anderson i årevis, slog han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed, jeg har til ham Jeg bad ham om alt, jeg lovede, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem til min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en trylleformular, der kunne hjælpe mig med at kaste en trylleformular for at bringe ham tilbage, men jeg er typen, der aldrig har troet på besværgelser, jeg havde intet andet valg end at prøve det, jeg mailede trylleformularen, og han fortalte mig, at der ikke var noget problem, at alt vil være i orden inden tre dage, at min eks vil vende tilbage til mig inden tre dage, han fortryllede og overraskende på den anden dag, var klokken omkring 16.00. Min eks ringede til mig, jeg var så overrasket, jeg besvarede opkaldet, og alt, hvad han sagde, var, at han var så ked af alt det, der skete, at han ville have mig tilbage til ham, at han elsker mig så højt. Jeg var så glad og gik til ham, det var sådan, vi begyndte at leve lykkeligt sammen igen. Siden da har jeg afgivet et løfte om, at enhver, jeg kender, der har et forholdsproblem, ville jeg være til hjælp for sådan en person ved at henvise ham eller hende til den eneste rigtige og magtfulde tryllestaver, der hjalp mig med mit eget problem. e-mail: babawalewiseman01@gmail.com du kan e-maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller en anden sag.
    1) Kærlighedsbesværgelser
    2) Tabte kærlighedsbesværgelser
    3) Skilsmisse besværgelser
    4) Ægteskabsbesværgelser
    5) Bindingsform.
    6) Opbrudsbesværgelser
    7) Forvis en tidligere elsker
    8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor
    9) ønsker at tilfredsstille din elsker
    10) Kur mod enhver af de sygdomme, du lider af
    Kontakt denne fantastiske mand, hvis du har problemer med en varig løsning
    gennem babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp  +12544131991

    SvarSlet
  2. Det ser skønt ud - elsker mexicansk mad :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak ☺️ Det er virkelig også blevet en livret herhjemme. Kh. Eva

      Slet
  3. Jeg er her for at lave en anmeldelse af, hvordan DR WALE hjalp mig med at ordne mit ægteskab, og også til dem derude, der søger hjælp og råd om, hvordan du redder dit ødelagte ægteskab eller forhold, for et par måneder siden havde jeg problemer med min mand, jeg bemærkede han har haft en affære med en anden ung dame på hans arbejdsplads. Jeg konfronterede ham, men han blev vred og sagde til mit ansigt, at det er sandt, som om det ikke var nok, gik han videre ved at fortælle mig, at han ikke elsker mig længere at han ville skilles, jeg var for knust og forvirret, jeg tryglede ham om, at jeg ikke ville skilles, men han insisterede, før da havde jeg hørt om DR WALE, mens jeg surfede på internettet, hvordan han plejede at hjælpe folk med brudte ægteskaber og forhold, jeg tænkte på det, og jeg besluttede at kontakte ham, han lover at få et smil på mit ansigt igen, jeg fulgte hans instruktioner og inden for nogle uger blev jeg så overrasket over at se min mand knæle foran mig og undskylde for det han havde sagt om skilsmissen, det er noget jeg aldrig havde forventet, jeg takker DR WALE for det han har gjort for mig, lever nu lykkeligt med min mand og han er holdt op med at se den anden kvinde. Venligst, hvis du har problemer som dette, råder jeg dig til at kontakte DR WALE, han kan også hjælpe dig. via WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  4. Jeg kan ikke glemme, hvordan DR WALE hjalp mig med at genoprette mit ægteskab efter ni måneders adskillelse med min kone på grund af skænderier, og hun rejste og aldrig vendte tilbage til mig, jeg gjorde så meget for at få hende tilbage, men intet lykkedes ikke før Jeg så en kommentar online, da nogen vidnede om, hvordan DR WALE hjalp hende med at få sin mand tilbage, og det var sådan, jeg kontaktede ham gennem hans WhatsApp, og efter at have skrevet mit problem ud forsikrede han mig om, at han vil hjælpe mig med at komme tilbage til min kone inden for få dage efter at have kastet kærlighedsformularen, og efter at han havde fortryllet, kom min kone hjem og tryglede, at hun var meget ked af det i dag, jeg er tilbage med min kone, og vi er begge glade og bor sammen igen. Jeg ved, at der er mange mennesker derude, der ønsker at få deres kærlighed tilbage, kontakt venligst DR WALE, for han er det perfekte svar på dit problem, hans kontaktoplysninger er: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  5. Mit ægteskab gennem tyve år velsignet med tre børn var ved at falde fra hinanden, fordi min elskede mand sagde, at han var træt af vores forening og ville skilles uden grund, jeg vidste, at der var noget galt et sted, så jeg gik ud for at få hjælp, efter seks måneders søgen efter hjælp uden resultat, mødte jeg endelig DR WALE, en åndelig mand velsignet af sine guder med en overnaturlig kraft til at løse forskellige livsproblemer. Jeg forklarede ham min situation, DR WALE fortalte mig, hvad der var problemet og fortalte mig, hvad han skulle gøre, jeg fulgte hans instruktioner, og efter en uge kom min mand hjem efter seks måneder, og jeg rev skilsmissepapiret, og i dag lever vi. i fred. Hvis du har noget, der generer dig i dit liv, og du ønsker en hurtig og pålidelig løsning, så kontakt DR WALE, du vil have en grund til at dele hans vidnesbyrd ligesom mig. kontakt Whatsapp/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet
  6. Der er en fantastisk PSYCHIC, der giver lotteri-vindende numre til folk. Jeg vandt $839.342.000 millioner dollars ved hjælp af hans vindertal. Hans navn er DR WALE. Jeg har spillet lotteri i årevis, og jeg har aldrig været heldig, men min ven på kontoret vandt 996.800.000 millioner dollars og sagde op fra arbejdet, så jeg beder ham om hjælp, og han sagde, at DR WALE forudsagde sin sejr efter at have kastet en besværgelse og gav ham vindernummer at spille, og han vandt, så jeg talte med DR WALE på WhatsApp: +2347054019402 for at få hjælp. Han svarede og sagde, at der skulle foretages en læsning og en trylleformular for at afsløre mit vindernummer, jeg oplyste hans krav til læsning og afgivelse af besværgelsen. Efter besværgelsen gav han mig nogle cifre og sagde, at det var mit vindernummer og fortalte mig, hvornår og hvor jeg skulle spille det. Jeg gjorde som instrueret og dage senere fik jeg et opkald om, at jeg vandt $839.342.000 millioner dollars, jeg troede det var en joke, indtil beløbet ramte min bankkonto. DR WALE kan også hjælpe dig med at vinde. Kontakt ham via WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlet