De dejligste pebernødder efter opskrift fra Lagkagehuset. De slår købe-pebernødder med flere længder. Prøv dem og du er overbevist! De er godt krydrede og pebersmagen er tydelig, hvilket er utrolig lækkert synes vi.
Pebernødder a la Lagkagehuset, ca. 3 plader:
250 g. stuetempereret smør
250 g. sukker
1 dl. piskefløde
500 g. mel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. kanel
1 tsk. hvid peber
1 tsk. kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
Fremgangsmåde:
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt fløden.
Bland mel og krydderier og sigt det i dejen. Ælt dejen godt igennem med hænderne til den er ensartet.
Tril til lange pølser, tryk dem lidt flade og skær dem ud i små stykker af ca. 1 cm.
Læg dem på en bageplade (mine groede lidt sammen under bagningen, så de skal have en anelse mere luft end mine har på pladen her:
Bag dem ved 180 grader varmluft i ca. 12-14 min. Ovne varmer forskelligt, så hold øje med dem, de må ikke blive alt for brune.
Tag dem ud når de har fået en anelse farve, og lad dem køle af på pladerne. De bliver sprøde når de er afkølet.
Opbevar i kagedåser ved stuetemperatur.
Her min egen lille hjælper :-)
verdens bedste! Og nemme!
SvarSletJa ikke :-) og de er nemlig nemme kh. Eva
Slet❤️❤️Jeg bare elsker dem.
SvarSletJamen de er altså også gode Carina :-) god jul til Dig!
SvarSletEr det saltet eller usaltet smør? :-)
SvarSletAltid saltet smør, med mindre jeg decideret skriver usaltet :-)
Slet