Små semisunde hapsere som kan fyldes med lige det man ønsker, banan, jordbær, mango osv.
Frosne Yoghurtsnacks 6 stk.:
90 g. blåbær
80 g. Græsk yoghurt 10% (vaniljeskyr kan også bruges)
15 g. agavesirup (eller alm. sirup)
1 spsk. vaniljesukker
150 g. chokolade til overtræk
Fremgangsmåde:
Bærrene skylles og duppes tørre på køkkenrulle.
Yoghurt røres med sirup og vaniljesukker. Bærrene røres forsigtigt rundt i yoghurten.
Sæt klatter af 1 spsk. på bagepapir og frys i minimum 4 timer.
Smelt chokoladen over vandbad eller i chokoladesmelter.
Tag yoghurthapserne ud af fryseren. Dyp dem i chokoladen og sæt dem på bagepapir. Nyd dem med det samme, eller frys dem ned, til senere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar