En dejlig minestronesuppe med tortellini var hvad jeg havde lyst til i dag.
Minestronesuppe med tortellini til 4 pers.:
Olivenolie
2 mellemstore gulerødder
2 stilke Bladselleri
1 lille Squash
1 løg
2 fed Hvidløg
100 g. tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
1, 3 liter kyllingefond (eller grøntsagsfond)
1 tsk. tørret basilikum
1 tsk. tørret oregano
2 laurbærblade
1 spsk. sukker
1 nip cayennepeber
1 dåse cannellinibønner
250 g. friske tortellini (evt. med fyld af ricotta & spinat)
1 håndfuld små broccolibuketter
2 friske majs, kernerne deraf
Frisk Basilikum
Fremgangsmåde:
Hak løg, gulerod, bladselleri og squash i bittesmå tern.
Hvidløgene hakkes også helt fint.
Varm en god sjat olivenolie op i en rummelig gryde. Blank løg og hvidløg og tilsæt gulerod, squash og bladselleri.
Svits tomatpuré med i et par minutter. Tilsæt krydderier og sukker og hæld de hakkede tomater på. Tilsæt kyllingefond og lad suppen simre for svag varme under låg i 10 min.
Tilsæt de friske tortellini, samt de drænede cannellinibønner og kog videre i 5 minutter under låg.
De friske majs og broccolibuketter tilsættes og der smages til ned salt og peber og evt. lidt mere sukker. Suppen anrettes i dybe tallerkener og drysses med frisk basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar