lørdag den 13. februar 2021

Mc’ Muffin Toast / Toast de luxe

 

Forleden så jeg en kok lave disse toasts i Go’ Morgen Danmark, og jeg vidste med det samme, at de skulle laves til familien i weekenden. 

Så her i morges har vi nydt disse godt mættende kalorietunge LÆKRE toasts. 

Min mand var meget begejstret og syntes, at det mindede om “nak og æd” morgenmad og vil lave dem, næste gang han skal på Shelter- eller kajaktur, hvilket de også egner sig super godt til. 

Mc’ Muffin Toast til 1 pers: 

2 æg + 2 spsk. mælk

2 stykker toastbrød (jeg brugte brioche toast)

1 stykke lys toastost (smelteost)

1 stykke cheddar toastost (smelteost) 

1 håndfuld revet emmentaler

2 skiver stegt bacon

Smør

Fremgangsmåde: 

Æggene piskes med mælk, salt og peber. 

Smelt lidt smør på en stor pande og hæld æggemassen på. Læg de to stykker toast ved siden af hinanden med 2 cm. mellemrum på æggepandekagen. 

Når æggemassen er stivnet, vendes det hele, så toastbrødene vender ned mod panden. Smid en klat smør under toastbrødene inden du slipper dem på panden. Flap nu siderne af ægepandekagen op på toastbrødene, så du får en aflang firkantet form. På det ene toastbrød lægges nu de to stykker smelteost samt revet emmentaler. Top med baconskiverne og flap det andet stykke toastbrød over. Steg videre ved middel varme ( pas på toastbrødet ikke branker) og vend toasten. Når osten er smeltet er den færdig. 

Nyd. Evt. med lidt frisk honning-pomelo on the side. 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar