Klassisk pariserbøf lavet på godt oksekød fra Grambogaard og med hjemmelavet pickles, så enkelt og så lækkert !
Pariserbøf:
godt hakket oksekød
rødbeder i tern
revet peberrod
rødløg i tern
kapers
æggeblomme
pickles
Groft toastbrød eller groft rugbrød
Krydr og steg bøfferne. De må godt være en anelse røde i midten.
Rist brødet (hvis du bruger toast) på en brødrister og smør evt. et tyndt lag smør på.
Læg den færdigstegte bøf på brødet og top med rødbeder, løg, kapers, peberrod, pickles og æggeblomme.
Jeg køber Grambogaard oksekød hos "Caroline" i Nørregade i Odense.
For 3 x 400 g. giver jeg 146,- kr.
Kødet smager fantastisk og er slet ikke at sammenligne med vacumpakket supermarkedskød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar