Hjemmelavet müsli smager bare allerbedst. Denne er simpel men med gode yndlingsingredienser. Vi spiser den som topping på vaniljeskyr eller A-38 sammen med frisk frugt, det smager himmelsk!
Chokolade müsli med hasselnødder:
50 g. godt øko. smør
300 g. grovvalsede havregryn
75 g. farin
1 spsk. vaniljesukker
70 g. 70% chokolade
30 g. mælkechokolade (evt. Toms rød guldbarre)
120 g. hasselnøddekerner
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 g. (Alm. ovnvarme)
Rist hasselnødderne i ovnen i 8 min. Afkøl og gnid dem i et rent viskestykke, så hinderne falder af. Hak dem groft.
Smelt smørret på en stor pande. Tilsæt havregryn og farin og rist det ved medium varme, til det er karamelliseret og gyldent. Bliv ved panden hele tiden, det brænder let på.
Sluk for varmen og rør vaniljesukkeret i.
Bred müslien ud på et stykke bagepapir og lad det køle helt af.
Hak begge slags chokolade groft og rør det i den afkølede müsli sammen med hasselnødderne.
Opbevar i lufttæt beholder ved stuetemperatur.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar