lørdag den 24. juli 2021

Klassisk hummus


 En god klassisk hummus som er cremet og lækker og med moderat smag af hvidløg, sådan kan vi bedst lide den. 

Spis den som dip til et nybagt foccaciabrød, som fyld i fladbrød, pitabrød eller på et stykke rugbrød. Sidstnævnte udgør oftest min frokost. 

Klassisk hummus dip til 4 pers.

1 dåse øko. kikærter, drænet og skyllet

1 fed hvidløg 

1 tsk. flagesalt

1 tsk. stødt spidskommen

1 nip chiliflager 

1/2 dl. vand

2 spsk. tahin 

God koldpresset olivenolie 1/2 - 1 dl. 

Fremgangsmåde: 

Kikærterne køres i foodprocessoren sammen med vand, hvidløg, tahin og krydderier. Spæd til med olivenolien til konsistensen er god og cremet. 

Smag til om der skal mere salt eller krydderier i

Ingen kommentarer:

Send en kommentar