mandag den 20. august 2018

Bryllup


Kagerne bestod af vaniljebunde
mandelbunde
hindbær/rabarbermousse med skyr
hvid chokolademousse med skyr og friske jordbær
og marcipanbånd



Vores store dreng blev gift med sin Helena i lørdags. En fantastisk dejlig dag i kærlighedens tegn.

De havde sidste år spurgt, om jeg ville lave bryllupskage og det sagde jeg nej til i første omgang, men da jeg kunne fornemme, at det betød rigtig meget for dem, at jeg lavede kagen, sagde jeg ja, efter at vi havde forventningsafstemt hvordan kagen skulle tage sig ud.

Det har virkelig været en nervepirrende proces. Jeg har aldrig tidligere lavet mousse-kager, så jeg har haft mange søvnløse nætter op til den store dag.
Det er et kæmpe ansvar at lave KAGEN til nogens bryllup og når det nu var til to som jeg har meget kær, var det super vigtigt for mig, at alt var perfekt.
Det gik heldigvis fint. Kagerne blev i deres form og de smagte rigtig dejligt. Et af mine kriterier var, at de skulle laves af ærlige ingredienser, ikke noget med fondant osv.

Jeg havde brugt denne opskrift fra dygtige Nicoline hos Det Glade Køkken med lidt ændringer, bl.a. havde jeg skiftet hasselnøddebundene ud med mandelbunde, jeg synes at de milde mousser kom mere til sin ret sådan.
Nicoline har været min mentor gennem hele projektet, tusind tak for det Nicoline, for det har virkelig været rart (og nødvendigt) når man sådan kaster sig ud på dybt vand.

Jeg kommer ikke til at lave en bryllupskage igen, men jeg har fået lyst til at eksperimentere med mousse-kager og har en i tankerne jeg skal afprøve her i efteråret, med nogle smage som jeg tænker vil klæde hinanden. Så stay tuned....

Er de ikke fine <3


2 kommentarer:

  1. Ej, så smukt et par - OG kager! Det klarede du da bare superflot! :-)
    Stort tillykke med de unge mennesker (og kagesuccesen) :-)

    SvarSlet