onsdag den 27. juli 2016

Madanmeldelse Thairestaurant Dang - ved BrøndenI lørdags var vi ved stranden i Faaborg i det varmeste vejr med 28 grader og solskin.
Strandturen trak ud, sådan går det ofte når man har det godt og nyder vand og leg på stranden, så vi besluttede os for at spise i byen.

For et par år siden så jeg en rigtig fin madanmeldelse fra den lokale Thairestaurant, og har siden haft lyst til at spise på stedet. Derfor satte vi kursen mod byens gamle torv, hvor restauranten ligger, blandt 5 andre caféer/restauranter.
På torvet var der helt sydlandsk stemning og alle borde var besat på samtlige beværtninger. Vi måtte da også vente 20 min. på et ledigt bord, og blev tålmodigt stående ved restauranten, for at være sikre på at få plads.

Vi valgte en toretters menü incl. den thailandske drink Mai-Tai som består af appelsinjuice, contreau, amaretto, ananasjuice og i nogle tilfælde rom. Jeg tror dog ikke der var rom i denne, for den smagte ret saftevandsagtigt. Lidt mere smæk på smagen havde klædt den.

Vores forret bestod af tigerreje i sprød rispapir, pankopaneret reje og en forårsrulle med oksekød ledsaget af sød chilisauce. En ret ordinær starter, som smagte ganske dejligt.Så kom hovedretterne, smukt serveret i fine guld-gryder på opsats med levende lys under, til at holde maden varm. Her bliver man jo glad og forventningsfuld til det kommende måltid over den flotte servering med råkost i flotte farver som topping.Hovedretterne bestod af andebryst i mørk tamarindsauce med lækre sprødstegte løg på toppen. Mums det smagte virkelig dejligt. Den mørke intense sauce og den glaserede and, med sød skorpe var perfekt sammen.

Den anden hovedret var ingefær-chili kylling. Også en virkelig velsmagende ret, med en aromatisk dejlig smag af ingefær, dog uden smag af chili, men alligevel helt perfekt syntes jeg. Min mand savnede dog mere smag af chili.

Risskålen fik vi fyldt op en ekstra gang uden beregning.

Jeg fik et glas rødvin til maden. Her kan man ikke frit vælge fra vinkortet, der er kun 1 slags som serveres på glas, hustes vin. En tynd og kedelig vin desværre, men glad blev jeg, over at der til vinen blev serveret et glas isvand, endda uden at jeg havde nået at spørge til det.
Min mand fik en mørk og sødlig fadøl, som han var godt tilfreds med.

Vores 6 årige søn bestilte kyllingesticks med peanutsauce og ris, og det vakte stor jubel, at der på hans tallerken lå en sommerfugl, udskåret af en gulerod. Junior erklærede, at det var det bedste mad han nogensinde havde fået på restaurant, og spiste da også alt op, det er ellers ikke kutymen.

Børnemenü

Godt mætte forlod vi restauranten efter at have betalt vores regning som lød på 752,- kr.
Det er i den lidt dyre ende for thaimad, men bestemt alle penge værd i forhold til kvaliteten.
Vi roste maden da vi gik derfra og indehaveren sagde, at de bestræber sig på, at madoplevelsen skal være så autentisk som sad du i Thailand og nød samme måltid - det må vi sige er lykkes ret så godt! Maden skiller sig tydeligt ud fra de thairestauranter jeg ellers har besøgt i danmark.

Vi glæder os allerede til vores næste besøg hos Dang Ved Brønden.

Udendørsservering under fine pavilloner med kulørte lamper

Udsigten bagtil fra torvet

Kontaktoplysninger:

Dang Ved Brønden
Torvet 5
5600 Faaborg
Tlf.; 62611135

Ingen kommentarer:

Send en kommentar