Græsk salat til 4 personer:
1 agurk4-5 store tomater
2 søde røde snackpebere
1 grøn peberfrugt
1 dl. kalamata oliven i olie
1/2 rødløg
1 blok god feta. (Super Brugsens Feta bob-ost i blok er min favorit)
olivenolie og æbleeddike
græsk krydderiblanding (en blanding af oregano, basilikum og timian)
salt og peber
Fremgangsmåde:
Skræl agurken. Del den på langs i 4 dele og skrab kernerne ud med en ske.
Skær den i tern.
Tomaterne skæres i tern, oliven drænes for olie.
Snackpebrene, rødløget og den grønne peber skæres i tynde ringe.
Fetaosten skæres i skiver, som brækkes i mindre stykker.
Læg agurketern i bunden af et fad. Top med tomattern, snackpeber og grøn peber.
Drys lidt salt og peber over. Øverst kommes feta, oliven og rødløg og der dryppes med olivenolie og eddike. Drys græsk krydderiblanding på til sidst.
Skær den i tern.
Tomaterne skæres i tern, oliven drænes for olie.
Snackpebrene, rødløget og den grønne peber skæres i tynde ringe.
Fetaosten skæres i skiver, som brækkes i mindre stykker.
Læg agurketern i bunden af et fad. Top med tomattern, snackpeber og grøn peber.
Drys lidt salt og peber over. Øverst kommes feta, oliven og rødløg og der dryppes med olivenolie og eddike. Drys græsk krydderiblanding på til sidst.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar