Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
fredag den 24. juli 2015
Grønne kyllingefrikadeller
I sidste uge lavede jeg disse lækre sunde kyllingefrikadeller med masser af spinat og krydderurter. Vi fik dem som aftenret med nye kartofler, dampede grøntsager og en kold skyrdresssing, men de er også velegnede som fyld i en grovbolle, eller på rugbrød.
4 personer:
500 g. hakket kyllingekød
1 løg
2 fed hvidløg
150 g. spinat (jeg brugte frosset spinat)
1 håndfuld frisk oregano
1-2 stilke mynte
1 æg
1 dl. parmesanost
revet skal fra en øko. citron
1 rød chili, finthakket
1 tsk. salt
friskkværnet peber
Optø spinaten. Blend den med løg, hvidløg, krydderurter og æg. Bland kyllingekødet i massen,sammen med parmesanost, revet citronskal, salt og peber.
Form farsen til frikadeller, læg dem på bagepapir og sæt dem i en 200 grader varm ovn. Efter 20 min. vender du frikadellerne og giver dem 10 minutter mere på den anden side.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar