fredag den 24. juli 2015

Kålwraps med kød, baba ganoush og råkost


Jeg er blevet helt vild med kålwraps! Synes, at de tortillas man kan købe i butikkerne, er af ringe kvalitet med grim smag af konserveringsmiddel/eddike. Så med mindre man laver sine egne pandebrød foretrækker jeg til en hver tid kålversionen. Og overraskende nok, så mætter de lige så godt, som en brødtortilla.

I denne version som vi fik i aftes, var der langtidsbraiseret okse, men de er lige så velsmagende med stegt kylling, eller lam, eller hakket krydret okse, lam, gris eller kylling - brug hvad du bedst kan lide, og har tid til at tilberede. En rest kød fra aftenen før er også meget velegnet.

Jeg har ikke skrevet mængder på, men beregn ca. 2 kålblade pr. voksen og 1 pr. barn.


Kålwraps:

Spidskål
kød efter eget valg
revet gulerod
revet rå rødbede
rødløg
tomater i tern
avocado
rød chili
oliven
god ost
ristede pinjekerner

Harissa (rød chilisauce)

Baba Ganoush - se opskrift HER!

Skyl kålbladene godt og slyng/ryst dem godt fri for va

Tilbered kødet, riv det i strimler.

Fyld kålbladet og rul det - NYD!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar