fredag den 28. juni 2013

Ratatouille






Ratatouillle er en provencalsk grøntsagsret. Den smager skønt og kan bruges som tilbehør til det meste kød.
Jeg har ikke angivet mængder til opskriften. Beregn selv efter hvor mange der spiser med. Ovenstående fad blev serveret som tilbehør til 4 personer.



Ratatouille:

Små stilktomater
Aubergine
Squash
Rødløg
Rød/gul/orange peberfrugt
Hvidløgsfed
God olivenolie
Frisk rosmarin
Salt og peber

Grøntsagerne vaskes og skæres i mundrette stykker, bortset fra tomaterne, som skal være hele.

Auberginerne steges i olivenolie på en pande. Kun auberginerne ! De skal mættes godt med olie for ikke at blive pap-agtige.

Læg alle grøntsagerne i et ovnfast fad og hæld et godt strint olivenolie over samt rosmarinstilke, salt og peber.
Bages ved 200 grader i ca. 45 min. til 1 time, rør i fadet undervejs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar