I går ransagede jeg køleskabet for grøntsager som trængte til at blive brugt.
En halv pakke spinat og en bakke champignoner stod for tur, ledsaget af fløde, hvidvin, løg og sprødstegt kylling opstod denne skønne pastaret.
Til 2 sultne voksne:
250 g. fuldkornspasta
250 g. champignoner i skiver
1 løg i tern
125 g. frisk spinat, godt skyllet i flere hold vand
1/2 liter piskefløde (eller madfløde)
1 spsk. flydende koncentreret hønsebouillon (Oscar eller lignende)
3/4 dl. hvidvin
1/2 dl. friskrevet parmesan
salt og peber.
250 g. kyllingeinderfilet, befriet for senestreng
Topping: forårsløg i skrå skiver og ristede pinjekerner
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Lad den dryppe af i en si.
Krydr kyllingeinderfileterne med salt og peber og steg dem gyldne i lidt olie på en pande. Sæt dem til side.
Steg løg og champignoner brune i en høj pande (eller gryde) Læg den skyllede spinat ved, læg låg på og damp spinaten i 1-2 min. til den falder sammen.
Hæld hvidvin ved, kog det lidt ind, inden du tilsætter fløde, hønsebouillon og parmesan, varm saucen godt igennem, smag til med salt og peber, tilsæt pastaen.
Anret pastaretten i dybe tallerkener, læg kyllingestykkerne øverst og drys med forårsløg og pinjekerner.
Hej Eva!
SvarSletLÆKKERT
Mange madhilsner Kalorie Kaos
http://kaloriekaos.blogspot.dk
Hej Kalorie Kaos !
SletMange tak, sikke en fin blog Du har, den skal jeg kigge nærmere på !
Kh. Eva
Hej hej, dejlig opskrift - vi blev ihvertfald godt og grundig mætte og havde et smil på bagefter :-)
SvarSletHej ! Tusind tak, det er jeg glad for at høre! glæder mig altid, når mine læsere har lyst til at kommentere på opskrifterne, god weekend! Kh. eva
SletTak for en god opskrift, som var en stor succes her hjemme! :-)
SvarSletTusind tak, det glæder mig at høre! God weekend til Dig, kh. eva
Slet