Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
mandag den 20. maj 2013
Artiskokcreme med soltørrede tomater
Dejlig artiskokcreme med soltørrede tomater, persille og hvidløg. Kan f.eks. bruges på en tapastallerken, på rugbrød eller på små ristede toastbrød. Jeg har spist denne på knækbrød de sidste par dage.
Hvis du ikke er vild med soltørrede tomater, så prøv at erstatte dem med en håndfuld cashewnødder.
Artiskokcreme:
1 glas grillede artiskokker i olie (ca. 280 g. drænet vægt)
1-2 fed hvidløg
4 soltørrede tomater i olie
1 spsk. olie fra tomaterne
1 lille håndfuld persille
lidt salt
Dræn olien fra artiskokkerne. Blend dem sammen med de øvrige ingredienser til en lidt grov masse. Smag til med salt - nyd!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
det ser godt nok lækkert ud. Det må jeg prøve til forret på flytes en af de kommende dage :)
SvarSletHej :-) Jamen den er også ret god, håber du synes om den :-)
SvarSlet