Perlecouscous med tomat og feta, en skøn vegetarret. Det minder lidt om risotto, bare med couscous.
Hvis du vil tilføje protein, passer fisk eller kylling godt til. Stegt halloumi kunne også være godt.
Perlecouscous med tomat til 2-3 pers.:
150 g. Perlecouscous (stor couscous)
1 løg
2 fed hvidløg
20 g. smør + 2 spsk. olivenolie
200 g. cherrytomater
1 dåse hakkede tomater
2,5 dl. hønsefond
3 spsk. rød pesto
2 tsk. harissa
1 tsk. sukker
75 g. frisk spinat
2 spsk. æbleeddike
20 g. smør
Salt & peber
Topping:
Feta & frisk mynte
Fremgangsmåde:
Tomaterne halveres, løget & hvidløgene hakkes fint.
Smelt smør & olivenolie i en gryde. Blank løg & hvidløg heri. Tilsæt de halverede cherrytomater og steg dem i 5 minutter. Tilsæt hakkede tomater, couscous, hønsefond og harissa. Læg låg på og lad det simre ved svag varme i 10 min. Tilsæt spinat. Når spinaten er faldet sammen, smages til med eddike, sukker, salt & peber.
Drys feta & frisk mynte over.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar