Lækker asiatisk mad, som kun tager en god halv time at lave.
Jeg har lagt mærke til, at man nu kan få gyoza’er & dumplings på frost i både Rema1000 & Netto. Virkelig dejligt, på dage, hvor man ikke orker eller har tid til at lave dem fra bunden.
Ovnbagte Gyoza’er til 4 Pers.:
24 frosne Gyoza’er (disse er fra Rema1000)
1 dåse kokosmælk (ikke light!)
1 stængel citrongræs
2 fed hvidløg, revet
1 spsk. rød karrypasta (kan købes på glas i de fleste supermarkeder
1 tsk. brun farin
1 tsk. fiskesauce
2 spsk. soya
1 spsk. sesamolie (udelad ikke! Den er vigtig for smagen)
1 tsk. sambal oelek
2 firkanter frossen spinat (Rema1000) optøet og knuget fri for vand
Topping:
Sesamfrø, 2 snittede forårsløg, teriyakisauce, chiliolie, friskpresset lime.
Tilbehør:
4 pak choi - renset og dampet
Fremgangsmåde:
Ovnen tændes på 200 g. varmluft.
De frosne Gyoza’er lægges i et ildfast fad.
Bank hårdt på citrongræs-stænglen med skaftet af en kniv. Pil det yderste lag af. Hak resten fint.
Pisk kokosmælk med alle de øvrige ingredienser og hæld saucen over Gyoza’erne.
Bag i ovnen i 25 min.
Drys med toppingen.
Server med pak choi med chiliolie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar