mandag den 14. april 2025

Påske cheesecakes

 

Mangler Du en god & nem dessert til påskedagene, som kan laves i forvejen, er denne virkelig god. 

8 små påske cheesecakes:

12 digestive kiks
50 g. smør
200 g. friskost
2,5 dl. piskefløde
125 g. græsk yoghurt 10%
Korn fra 1 vaniljestang
75 g. flormelis 
Revet citronskal fra 1 øko. citron 

Topping:
Lemoncurd, knuste påskeæg, mynte

Fremgangsmåde:

Kiksene knuses let med hænderne og lægges i en foodprocessor hvor de køres til krummer. Smelt smørret og bland det i kiksekrummerne. Fordel det i 8 små glas og pres det let ned. 

Friskost, flormelis, citronskal, vanilje korn & græsk yoghurt piskes godt sammen med en elpisker.

Fløden piskes til en fast skum og blandes i ostemassen. 
Fordel ostemassen ovenpå kiksebundene og top med lemoncurd, knuste påskeæg og mynte. 
Opbevar på køl til de skal spises. Kan holde sig i et par dage på køl. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar