Mangler Du en god & nem dessert til påskedagene, som kan laves i forvejen, er denne virkelig god.
8 små påske cheesecakes:
12 digestive kiks
50 g. smør
200 g. friskost
2,5 dl. piskefløde
125 g. græsk yoghurt 10%
Korn fra 1 vaniljestang
75 g. flormelis
Revet citronskal fra 1 øko. citron
Topping:
Lemoncurd, knuste påskeæg, mynte
Fremgangsmåde:
Kiksene knuses let med hænderne og lægges i en foodprocessor hvor de køres til krummer. Smelt smørret og bland det i kiksekrummerne. Fordel det i 8 små glas og pres det let ned.
Friskost, flormelis, citronskal, vanilje korn & græsk yoghurt piskes godt sammen med en elpisker.
Fløden piskes til en fast skum og blandes i ostemassen.
Fordel ostemassen ovenpå kiksebundene og top med lemoncurd, knuste påskeæg og mynte.
Opbevar på køl til de skal spises. Kan holde sig i et par dage på køl.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar