Hvis der er rift om endeskiverne på flæskestegen, så lav den på denne måde.
Vi får kun kød 2 gange om ugen, og det skal være af god kvalitet.
Frilands ribbensteg fra Rema1000 på 1 kg. lavet i airfryer:
Skær stegen ud i firkanter. Salt dem på alle sider bortset fra på sværen. Sørg for at sværen er skåret igennem overalt, dog uden at skære ned i kødet.
Pensl. med olivenolie eller smeltet smør på sværen og drys salt på.
I skuffen på airfryeren hældes vand, så det står op til risten. Smid at par laurbærblade, 8 sorte peberkorn og en terning svinebouillon i vandet.
Læg risten på og placer kødet på risten.
Steg det ved 150 g. i 40 min.
Steg det færdigt ved 200 g. i 10 min. - perfekt sprødstegt #flæskesteg.
Kog fonden lidt ind, imens flæskestegen hviler. Lav sovs af fonden. Smag til med ribsgelé og tilsæt evt. lidt fløde og kulør
Ingen kommentarer:
Send en kommentar