*Indlægget indeholder reklamelinks
Jeg har eksperimenteret videre med de lækre panerede kullerfileter fra NORDFRA den bæredygtige linefangede kuller fra Færøerne. Fisk af høj kvalitet.
Kuller minder om torsk. Det er hvidt fast kød og det smager bare godt, saftigt kød og sprød skorpe af panering.
Disse fisketacos har fået et asiatisk tvist, med spicy Mayo & hoisinsauce.
Fisketacos 8 stk.:
8 små majstortillas (fås i Netto)
4 stk. panerede kullerfileter + smør & olivenolie
2 avocadoer
1 mango
3 forårsløg
1 håndfuld peanuts
2 røde chili
Frisk koriander
Hoisinsauce
Evt. sorte sesamfrø
Spicy Mayo:
100 g. god Mayo, evt. Hellmanns Mayo på glas
2 spsk. sesamolie
1 spsk. ketchup
1 spsk. lys sirup
1 nip cayennepeber
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til spicymayo røres sammen. Smag evt. til med mere sirup og cayennepeber.
Mangoen skrælles og skæres i små tern.
Avocadoerne skrælles & skæres i tynde både
Den grønne del af forårsløgene skæres i meget tynde ringe.
Chilierne hakkes fint.
Fisken steges sprød fra frossen tilstand på en pande i rigeligt smør & olivenolie. Ca. 3-4 min. på hver side.
Imens fisken steger varmes majstortillas efter pakkens anvisning.
Anret majstortillas på tallerkener. Smør lidt spicymayo på & top med 1/2 paneret filet på hver tortilla, som deles i lamellerne, så den fylder tortillaen ud på langs, samt mango & avocado. Top med striber af spicy mayo, hoisinsauce, samt hakkede peanuts, sorte sesamfrø, chili, forårsløg & frisk koriander. Nyd med det samme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar