fredag den 21. oktober 2016

Havregrød med banan og svesker


Min yndlingsmorgenmad p.t. er denne lækre cremede havregrød med banan og svesker. 
Den holder mig mæt i lang tid og smager dejlig marcipanagtigt.

Usødet mandelmælk kan købes i helsekostbutikker og nogle gange som spotvare i Netto eller REMA.

Havregrød med banan og svesker til 1 person:

1 dl. havregryn, evt. grovvalsede
2 dl. usødet mandelmælk
1/2 banan
4 svesker
salt

Topping:
hakkede mandler
hakket 70-80 % chokolade
frisk frugt efter eget valg
evt. et drys sukrin melis


Mos bananen, klip sveskerne i mindre stykker.

Kog havregryn med mandelmælk, svesker og moset banan til grøden er cremet men stadig lind. 

Tilsæt evt. lidt mere mandelmælk efter du har taget grøden fra varmen, for at gøre den mere lind. 

Smag til med en smule salt og top med den topping du foretrækker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar