torsdag den 19. februar 2015

Anmeldelse af Burger Anarchy Odense


"Forestil dig et sted, som gør op med alt det du kender omkring konceptet Burger Restaurant. Et sted, hvor almindelige regler ikke gælder, et nytænkende sted, hvor det er burgerne der regerer, Burger-rules - velkommen til Burger Anarchy!"

Ovenstående tekst, møder du hvis du klikker dig ind på Burger Anarchy´s hjemmeside.
Darren og Daniel som begge har ledende stillinger i restaurationsmiljøet bag sig, ejer Restauranten.
Burgerne laves af fynsk producerede råvarer, alt laves fra bunden, og det er man ikke i tvivl om :-)

Jeg var faktisk ikke klar over, at Odense havde fået et nyt burgersted. Vi laver selv super gode burgere hjemme hos os, med hjemmebagte boller selvfølgelig og varieret fyld fra gang til gang. Så vi har ikke rigtig haft behov for at prøve byens burgere af.
Hvis vi en sjælden gang, drister os i byen efter junk, har min mand foretrukket at hente dem på Bulls.

Jeg blev opmærksom på Burger Anarchy, i det sene efterår, da jeg pludselig dagligt så billeder postet på Instagram, af kæmpe burgere, og små sliders i selskab med sprøde fritter, slaws, milkshakes og øl. Ikke bare øl, men GODE øl fra Coisbo Beer.
Billederne var så tillokkende, at jeg hurtigt fik lavet en frokost-date med min mand.
Vi begav os - ved først kommende lejlighed - afsted til Gravene, hvor vi desværre blev mødt af en låst dør - restauranten har nemlig kun frokost-åben i weekenden, shit!

Så kom julen og den travlhed som følger med, så der gik yderligere et par måneder, og forrige lørdag fik vi så endelig bestilt bord til vores lille familie, som tæller min mand, jeg og vores 5 årige søn.

Burger Anarchy har til huse i Gravene i Odense. Lokalet er stort og åbent, og der var temmelig koldt indenfor, da vi gæstede restauranten. Det var nu også koldt og blæsende udenfor, så måske har det været svært for dem, at varme lokalet op.

Menukortet bød på burgere under navne som Ted, Al Bundy, Kramer, Hank Moody osv.
Og så dagens slidermenü, som består af 3 miniburgere i forskellige variationer, udvalgt af stedet.

Min mand valgte Ted, som er en stor burger bestående af; Limousine oksebøf, chimichurri peber, jalapenjos, samt chili mayo. Som tilbehør, håndskårne pommesfrites og trøffelmayo. Og en Coisbo Hunter beer.

Han var yderst tilfreds med det hele! Hjemmebagt blød burgerbolle, saftig limousinebøf, god balance af chilistyrke. De håndskårne fritter var også top-lækre, og dyppelsen som bestod af trøffelmayo ligeså. Den gode Coisbo øl, som ledsagede måltidet gjorde det fuldendt.

Jeg valgte de 3 sliders (selvfølgelig!) en god måde, at smage de forskellige burgere på.
Den ene bestod af sydfynsk lam, koriander, mynte og citronyoghurt.
Den anden af vildsvin, blåskimmelost, bacon, æble, løgkompot og syltede rødløg -klart favoritten af de tre, med en god balance af sødme og salt.
Den tredje bestod af Limousinekød, løgringe, cheddar og barbecuesauce. Alt i alt tre virkelig gode burgere, med perfekte rosastegte bøffer af kød af bedste kvalitet, mums!
Lammeburgeren havde jeg nok ikke selv valgt, i forening med de andre to sliders, hvis jeg havde haft mulighed for, frit at vælge fra menükortet. Ikke at jeg ikke kan lide lam, jeg elsker lam! Men sammen med de to øvrige burgere, passede den karakteristiske lammesmag og syrlig yoghurt ikke ind.
Som tilbehør til mine sliders fik jeg perfekt sprødstegte håndskårne pommesfrites med trøffelmayo og dertil en slaw bestående af af rødkål, gulerod, fennikel, løg og æbler. Dressingen til slaw´en var desværre lidt for sød til min smag.

Junior fik en børneburger, som bestod af en slider, med oksebøf, mayo, tomat og agurk. Dertil skinny fries. Det passede fint til ham, og han spiste med stort velbehag.

Som tilbehør til burgerne kan du købe pommesfrites af sød kartoffel, håndskårne pommesfrites eller skinny fries (tynde pommesfrites) samt løgringe.

Dips til fritterne kan købes for 10 kr. i følgende varianter: trøffelmayo, chilimayo, estragonmayo, cheddar og purløgsmayo, samt sauce tartar.

Menükortet byder også på salater, kyllingeburgere samt vegetarburgere.

Desserterne til 45,- kr. pr. stk. er: is, brownie, citronfromage eller milkshakes.

Dessert og kaffe valgte vi at tage på en café i nærheden, efter ønske fra junior.

Regningen lød på 468,- kr. og vi gik glade og mætte derfra.
Vi glæder os allerede til næste besøg på Burger Anarchy!

Kontaktoplysninger:
Burger Anarchy
Gravene 2 A
5000 Odense C
Tlf. 55555000

Åbningstider:
Mandag til torsdag kl. 17.00 - 00.00
Fredag - søndag kl. 12.00 - 00.00

www.burgeranarchy.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar