onsdag den 5. marts 2014

Anmeldelse af Restaurant Nordatlanten
I søndags spiste vi brunch med gode venner på den nye restaurant ved havnen i Odense, Restaurant Nordatlanten, som åbnede i november 2013.
Jeg havde spist en super lækker aftenmenü i restauranten onsdagen forinden, og så i samme anledning restaurantens brunchkort. Beskrivelsen af brunchen så vildt god ud, derfor bestilte jeg bord allerede samme aften, til den førstkommende søndag. Tjeneren sagde at brunchen var vældig populær, så ofte var alle borde besat op til en uge forinden. Brunchen serveres lørdag, søn- og helligdage fra kl. 10-14.

Restauranten ligger i en nyopført flot arkitektonisk bygning, med rå trævægge indvendig og store glaspartier med udsigt til havnen. Huset fungerer som kulturhus, for Grønland, Island og Færøerne og rummer ligeledes en butik med primært grønlandske varer, som tøj, smykker, støvler og frostvarer (lam, hval osv.) samt et lokale mellem butik og restaurant, hvor der p.t. er en grønlandsk kunstudstilling.

Restaurationslokalet er opdelt i flere mindre sektioner, adskilt af glasvægge, hvilket giver en behagelig akustik. Til trods for at restauranten var propfuld søndag formiddag, var der på ingen måde nogen generende støj, og vi kunne nemt tale sammen ved det runde 7 personers bord vi havde fået anvist.

Brunchen er en stor buffet, bestående af små serveringer, anrettet i små glasskåle, som bliver fyldt op i et konstant tempo, som sikrer friskhed og god hygiejne. Alt super lækkert og veltilberedt af gode råvarer.

Brunchen består af disse lækre ting:

Scrambled eggs med purløg
Lammepølser med bacon
Røget lam med syltet blomkål
Kyllingesalat med pink syltede løg
Små souffléer med porrer og selleritern
Rimet laks med sødsyltede bøgehatte - ååhhh den laks var fantastisk!
Spegepølse og lammerullepølse med kapersbær
2 slags ost (Primadonna og brie) med vaniljesyltede valnødder
Pandekager med honning
Hjemmelavet nutella (som også smagte vidundeligt ovenpå pandekagerne)
2 slags hjemmelavet marmelade
Skyr med bland selv müsli, tørrede frugter, 3 slags chokoladeknapper, hvid, lys og mørk, grove flager osv. virkelig et lækkert bredt udvalg af drys.
Stort frugtfad med fintskårede frugter
Lune hjemmebagte kanelsnegle
Marcipankage med hindbærdrys
3 slags hjemmebagt brød, maltrugbrød, maltboller og ciabattaboller
Æble, appelsinjuice og frisk isvand
Kaffe og thé ad libitum! Kaffen bliver serveret i stempelkande.

Alt var simpelthen så velsmagende og det søde personale var omkring os hele tiden, for at fylde op af thé og kaffe, samt rydde bordet for brugte tallerkener.


På tallerkenen her er: maltrugbrød, ciabatta, kyllingesalat, nutella, laks, rullepølse/spegepølse og skyr med topping.


Skyr med 11 slags topping i de små skåle.


Halvdelen af brunchbordet (foto taget gennem glasafskærmning, derfor genskin)


De lækreste små souffléer, scrambled eggs, blødkogte æg, pølser, bacon og pandekager.

Børn er meget velkomne på Restaurant Nordatlanten, det gør personalet meget ud af at fortælle. Netop på grund af skillevæggene hører man ikke hvad der foregår ved de øvrige borde. Vores 4 årige søn nød besøget, og vi voksne kunne slappe af og glemme tanker om eventuel støjende og forstyrrende adfærd.

Brunchen koster kr. 195,- pr. pers.
Børn under 12 år, kr. 95,-
Børn under 2 år spiser gratis.

Husk at bestille bord i god tid!

Kontaktoplysninger:

http://restaurantnordatlanten.dk/

Restaurant Nordatlanten
Nordatlantiske Promenade 1
5000 Odense C
T: +45 22 39 76 00

e-mail: info@restaurantnordatlanten.dk

2 kommentarer:

 1. Tak for en god anmeldelse. Jeg bor i Skibhuskvarteret og vi har tit gået forbi huset på vores søndagstur. Efter at have læst din anmeldelse er jeg sikker på, at vi skal prøve deres brunch en søndag.
  Mange hilsner Kathe

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kathe! Mange tak for Din kommentar, det glæder mig at indlægget har vakt Din interesse for stedet. Jeg er selv på evigt udkig efter nye gode restauranter i Odense (så tip mig gerne hvis Du har gode erfaringer)
   Jeg var lige forbi jeres blog, hvor ser den bare indbydende ud! den vil jer følge, kh. eva

   Slet