tirsdag den 25. februar 2014

Rødbede-Tabouleh med feta, persille og forårsløg


Jeg elsker tabouleh i alle afskygninger, med sprøde grøntsager og evt. feta eller anden ost. Denne variant med rå rødbede og cremet feta er virkelig lækker. Den kan spises som tilbehør til de fleste kødretter.


Rødbede-tabouleh til to voksne og to børn:

100 g. couscous
1 mellemstor rå rødbede, fintrevet
2 dl. kogende vand
2 spsk. olivenolie
1/2 tsk. salt

Topping:
2 forårsløg i tynde skiver
1 lille bundt bredbladet persille, hakket
100 g. god feta, smuldret
lidt hakkede pistacienødder
saften af en øko. citron

Bland couscous, fintrevet rødbede, olie og salt i en skål. Hæld kogende vand over og sæt film over skålen. Lad det trække i 10 minutter.
Tag filmen af, rør couscous´en løs med en gaffel, fordel den i en skål og lad den køle af. Drys med persille, feta, forårsløg og pistacienødder. Pres citronsaft ud over tabouleh´en og server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar