onsdag den 26. september 2012

Figner flamberet i honning og pernod


I øjeblikket kan du købe friske figner i butikkerne, det fik mig til at tænke på denne dessert som jeg lavede første gang som 18 årig da jeg lige var flyttet hjemmefra.
Man skulle tro at de smager af lakrids, men pernod og honning i forening giver en kanelagtig smag.
De er rigtig lækre og en oplagt gæstedessert, da de er hurtige at lave.

Figner flamberet i honning og pernod til 4 pers.

6 friske figner
3 spsk. honning
20 g. smør
1/2 dl. pernod til flambering

Fremgangsmåde:
Skær hver figen i 6 både. Smelt honning og smør på en pande. Læg fignerne i panden og steg dem i
3-4 min.
Tilsæt pernod og flambér med det samme.



Server dem lune til en god vanilleis og riv mørk chokolade ud over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar