mandag den 22. april 2024

Middelhavsspaghetti med stegte fiskeboller

 

Indlægget indeholder reklamelinks! 

Vi har fået denne dejlige pastaret til aften med stegte fiskeboller fra Nordfra.com min gode samarbejdspartner. 

Jeg har indtil nu kun kendt til de små fiskeboller på konserves, men jeg skal da lige love for, at de ikke tåler sammenligning med disse! 

De er glutenfri og smager som en rigtig god smagfuld fiskefrikadelle. 

Der kommer løbende flere opskrifter med de lækre fiskeboller. 

Middelhavsspaghetti med stegte fiskeboller til 2 pers.:

10-12 fiskeboller (optøet fra frost) køb Her!

200 g. tynd øko. spaghetti (den tørrede fra Rema er god) 

1 dåse flåede tomater

2 fed hvidløg, hakket fint

2 spsk. tomatpuré

1 tsk. sukker

1 spsk. tørret oregano

1 nip chiliflager

Olivenolie til stegning

50 g. kapers

1 dl. kalamataoliven 

15 g. smør

100 g. god fetaost, brækket i mindre stykker

Citronbåde 

Fremgangsmåde:

Steg fiskebollerne nænsomt i lidt olivenolie, til de har fået gylden skorpe. 

Hvidløg steges i olivenolie til det er blankt. Tilsæt kapers og oliven. Tilsæt tomatpure og svits kort. 

De flåede tomater fiskes op af dåsen med en gaffel og hakkes groft. De tilsættes gryden sammen med tomatjuicen fra dåsen. Tilsæt sukker, oregano og chiliflager. Lad det simre stille uden låg imens du koger spaghetti efter pakkens anvisning. 

Smag sovsen til med salt, peber og evt. mere sukker. 

Den kogte spaghetti vendes over i sovsen sammen med smørret. 

Anret spaghettien i dybe tallerkener med de stegte fiskeboller og feta. Server med citronbåde og nyd med det samme.  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar