onsdag den 13. juli 2022

Surdejstoast med rosmarinskinke og gruyere

 


Super lækker toast med gode råvarer som mætter godt. 

Hvis du spiser vegetarisk kan du sagtens udelade skinken, den smager stadig fantastisk uden. 

1 toast;

2 store skiver surdejsbrød

1 stort stykke tyndtskåret rosmarinskinke

Gruyere ost

Ekstra Matured cheddar, den med saltkrystaller. (Primadonna eller Arla unika kan også bruges)

2 spsk. dijonnaise

1 stilk frisk rosmarin 

Smør

Fremgangsmåde:

Smør ydersiderne af toasten med et tyndt lag smør. 

Smør indersiderne med dijonnaise. 

Træk nålene af rosmarinstilkene og hak dem fint. Drys det udover dijonnaisen. Læg en skive gruyere på brødet. Så skinke og øverst skiver af lagret cheddar. 

Luk toasten sammen og rist den godt, enten på pande eller i toaster. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar