torsdag den 7. august 2014

Fynsk Rygeostsalat


Jeg elsker rygeostsalat! jeg laver det ofte, så kan ikke rigtig forstå at opskriften ikke allerede var på bloggen? Nå, men det er den nu. 
Jeg spiser den på rugbrød, knækbrød eller bare som dip til rå grøntsager. 

1 skål Fynsk Rygeostsalat:

200 g. rygeost (evt. skummetmælks rygeost)
1 dl. god mayonnaise (evt. Hellmanns)
1 dl. 5% creme fraiche eller skyr
6 radiser i bittesmå tern
3 spsk. hakket purløg
salt og peber

Pynt: radiser og purløg

Rør rygeost med mayonnaise, creme fraiche og radisetern. Smag til med salt og peber.
Hvis rygeostsalaten ønskes mere lind, kan du tilsætte lidt mælk.

Server med topping af radisetern og fintsnittet purløg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar