Vores 5 årige søn var også helt vild med brødet, som han spiste med koldt smør og syltetøj. Jeg foretrækker det dog med koldt smør alene, men det smager også dejligt uden smør.
1 Bananbrød:
3 modne bananer3 æg
2 spsk. kokosolie
1/2 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
75 g. pecannødder (eller valnødder)
50 g. 70 % chokolade (kan udelades)
100 g. havremel (eller blendede havregryn)
50 g. sigtet speltmel
Pynt: 1 banan skåret på langs
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader.
Mos bananerne og bland dem med æg, salt og kokosolie.
Tilsæt hakket chokolade, hele pecannødder, og bagepulver. Rør havremel og speltmel i, og hæld dejen i lille en brødform.
Pres en flækket banan lidt ned i dejen.
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader.
Mos bananerne og bland dem med æg, salt og kokosolie.
Tilsæt hakket chokolade, hele pecannødder, og bagepulver. Rør havremel og speltmel i, og hæld dejen i lille en brødform.
Pres en flækket banan lidt ned i dejen.
Bages i 35-40 minutter, eller indtil en kødnål kommer ren op, når den stikkes i midten af brødet.
Nyd det lune brød med koldt smør, eller bare som det er.
Nyd det lune brød med koldt smør, eller bare som det er.
Kan man bruge en anden olie?
SvarSletJa det kan du sagtens Marianne, olivenolie eller rapsolie :-) vh. eva
SletHejsa Eva
SvarSletSå er kagen i ovnen med lidt udskiftning af:
Spelt til grahamsmel
70% chokolade til 80%
-salt
Så nu er jeg spændt på resultatet
Mvh annette
Hej Annette hvor spændende, hvordan blev det? Kh. Eva
Slet