Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
mandag den 18. november 2013
Rosenkålssalat
Dejlig sprød kålsalat, som kan spises til de fleste retter som tilbehør, eller tilsættes stegt kylling og spises som frokostret.
Rosenkålssalat:
1 lille pose rosenkål
1 økologisk appelsin i fileter + skrællen som du river i salaten
1 æble i tynde skiver
3 forårsløg i skiver
1 stykke god fetaost, brækket i mindre stykker
1 håndfuld valnøddekerner
4 spsk. citronolie
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. honning
salt og peber
Piskes sammen
Skær lidt af stokken/bunden af rosenkålene, fjern de yderste blade og skær kålen i tynde skiver.
Læg kålen i bunden af en skål/fad og top med de øvrige ingredienser samt revet appelsinskal og hæld dressingen ud over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar