Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
mandag den 18. november 2013
Palæo blomkålsris
Som erstatning fra ris, pasta og kartofler i en palæo-diæt, har jeg oftest brugt stegte squash, dampet broccoli eller blomkål.
Hvis du river blomkål groft og lynsteger det så det stadig har bid, bliver det en ganske fin erstatning for ris. Hvordan du krydrer det er op til dig, i dag har jeg brugt karry, koriander og spidskommen, men det kan sagtens laves helt neutralt med salt og peber.
Palæo blomkålsris til 2 pers.:
1/2 lille blomkålshoved
krydderier du foretrækker, evt. karry, koriander, spidskommen
salt og peber
kokosolie til stegning (eller anden olie eller smør)
Riv blomkålen på den grove side af rivejernet. det der ligger ved siden af rivejernet når du er færdig, hakker du fint og blander i det du har revet.
Varm olien i en pande, tilsæt de krydderier du foretrækker og så det revne blomkål. Lynsteg i 4-5 min. Smag til.
Hæld i en skål og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar