lørdag den 15. juni 2013

Hvidløgsbrød


Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftenens udgave er de helt klassiske, dog med et tvist af citron.

Hvidløgsbrød ca. 20 stk.:
1 stort ciabattabrød eller andet italiensk hvedebrød

Hvidløgssmør:
100 g. stuetempereret økologisk smør
1 håndfuld godt skyllet persille
2 fed hvidløg
1/4 rødløg
2 spsk. revet parmesan
revet skal af en vasket økologisk citron
1/2 tsk. salt

Fremgangsmåde:
Blend persille, hvidløg, rødløg og parmesan i en minihakker, eller kør det igennem en persillekværn.
Bland det i det bløde smør sammen med citronskal og salt.

Skær brødet i skiver og smør dem med hvidløgssmørret.




Bag brødene i en 220 grader varm ovn, til de er gyldne og sprøde, ca. 7-8 min. men hold øje med dem, ovne varmer forskelligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar