Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
lørdag den 15. juni 2013
Hvidløgssmør med persille og citron
Hvidløgssmør smager dejligt på lunt brød, ovenpå et stykke grillet kød, eller til disse lækre hvidløgsbrød
Hvidløgssmør:
100 g. stuetempereret økologisk smør
1 håndfuld godt skyllet persille
2 fed hvidløg
1/4 rødløg
2 spsk. revet parmesan
revet skal af en vasket økologisk citron
1/2 tsk. salt
Hvidløgssmør:
Blend persille, hvidløg, rødløg og parmesan i en minihakker, eller kør det igennem en persillekværn.
Bland det i det bløde smør sammen med citronskal og salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar