Har du smagt pandekager med øl?
Det giver dejligt sprøde kanter og bare rolig, de smager ikke af øl.
Alkoholen fordamper under bagningen, så de kan sagtens serveres for børn.
Her i huset er de meget populære hos både store os små og er stort set altid på morgenbordet i weekenden.
Ølpandekager ca. 10 stk.
3 æg
1,5 dl. øl (evt. Albani 1859)
210 g. hvedemel
3 dl. mælk
10 g. sukker
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. kardemomme
Til stegning: smør
Toppingforslag:
Koldt smør & sukker
Citronsaft og sukker
Nutella, kokos & banan
Æblegelé
Sirup
Syltetøj
Is
Fremgangsmåde:
Æg og øl piskes sammen i en skål.
Tilsæt mel og pisk godt, til alle klumper er væk.
Tilsæt mælk og resten af ingredienserne.
Varm en stegepande godt op og smelt 1 tsk. smør for hver pandekage du steger. Sørg for at de bliver perfekt gyldenbrune på begge sider.
Nyd med den topping du foretrækker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar