lørdag den 1. december 2012

Mexicanske tortillas med oksekød fedtfattig


Inspirationen til denne opskrift har jeg hentet i en opskrift fra hjerteforeningen. Har dog ændret en del på den. Hvis du ønsker den helt fedtfattige version, så udelader du bare cheddarosten.
Guarcamolen smager rigtig godt, når den blendes med en peberfrugt.

4 pers.

8 fuldkorns tortillaer
500 g. hakket oksekød 3-7 %
4 store gulerødder, revet
1 løg, revet
1 fed hvidløg, presset
1 glas medium (eller hot) tacosauce
1 spsk, oregano

Grøntsager:
majs
salat
tomater
forårsløg

Cheddarost.

Grøn salsa:
2 modne avocadoer
1 gul peberfrugt
Saften fra 1/2 citron
1 fed hvidløg
evt. lidt syltet jalapeno

Blend alle ingredienser til salsaen. Smag den til med salt og peber.


Svits kødet godt. Tilsæt gulerødder, løg, hvidløg og oregano. Derefter tacosauce. Varm igennem i 5 min.

Gør grøntsagerne klar, skær dem i mindre stykker.


Varm tortillaerne (se pakkens anvisning) jeg varmer hele stakken i microovnen i 1 min.

Læg salat, kød, grøntsager, salsa og ost på og rul.





4 kommentarer:

  1. Endnu et spørgsmål fra den evigt forvirrede ;-) Men hvor finder du fuldkorns tortillas?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej hej :-) Altid ok med spørgsmål, fuldkornstortillas finder Du i Brugsen, Kvickly og nogle gange Netto. God fornøjelse :-)

      Slet
  2. Har netop købt dem i Kvickly, hvor de jo findes i alverdens afskygninger :-) tak for tippet, for jeg havde aldrig hørt om dem før :-) glæder mig til de skal indtages imorgen...

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at Du fandt dem! Vi skal også ha retten på søndag, glæder mig allerede :-)

      Slet