Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
tirsdag den 24. april 2012
Spicy karryret med topping af æbler og sukkerærter.
En dejlig lidt spicy karryret, som er god at varme sig på i efteråret. Ønsker du den mindre spicy, kan du nøjes med at tilsætte 1 tsk. sambal oelek.
En fordel at bruge et helt kalkunbryst og doble retten op, så har du til to dage, og retten bliver kun bedre af at stå natten over.
4 pers.
400 g. kalkunkød i tern
2 spsk. grøn karrypasta
2 fed hvidløg
1 dåse kokosmælk light
1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. Sambal Oelek
2 spsk. brun farin
saft af 1 lime
3 spsk. fiskesauce
salt og peber
Topping:
Æble i tern samt sukkerærter, skåret på skrå.
basilikum
Tilnehør: Basmati ris.
Varm lidt olie i en gryde og svits karrypastaen heri.
Tilsæt presset hvidløg, ingefær og kød og svits i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, farin, limesaft og fiskesauce og lad det simre under låg i ca. 10 min.
Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar