Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
lørdag den 24. marts 2012
Store vegetar maki ruller
Disse ruller stammer fra Louise Lorangs bog "vild med vegetar"
De er super lækre, og faktisk nemme at lave.
Ris:
4 dl. sushiris
1 dl. risvinseddike
3 spsk. sukker
2 tsk. salt
Fyld:
200 g. portobellosvampe i skiver
lidt olie til stegning
1 tsk. sukker
1 spsk. soja
8 plader nori-tang
1 bundt koriander
2 avocadoer i skiver
2 gulerødder skrællet og i stave
1 agurk i stave
2 forårsløg i tynde skiver
100 g. mizunasalat
Skyl risene, og kog dem efter anvisningen på pakken. Lun eddike, salt og sukker og rør blandingen i de varme ris og lad dem afkøle en smule.
Rist svampene i lidt olie på panden, med sukker og soja.
Klip tangen over på langs, så du har 16 plader.
Fyld ris på en tangplade og smør det forholdsvis jævnt ud (nemmest med lidt våde fingre)
læg lidt af det øvrige fyld på, og rul sammen. Skær hver rulle over, med et skrå-snit midt på og anret på et fad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar