Vi fik de her smovse tacos i aftes, og de var et kæmpe hit!
De skal snart på madplanen igen.
Big Mac Tacos til 4 Pers.:
12 små hvede tortillas
600 g. hakket oksekød
12 skiver cheddar toastost
Icebergsalat, i tynde strimler
Syltede Drueagurker
Ketchup
Big Mac dressing:
2 dl. græsk yoghurt 2%
4 spsk. ketchup
2 spsk. god mayonnaise (evt. Hellmanns)
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. finthakket løg
2 spsk. finthakket syltet drueagurk
1 spsk. æbleeddike (eller alm, eddike)
1 spsk. sirup
1/2 tsk. hvidløgspulver
Salt & peber
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til dressingen blandes sammen og der smages til med salt & peber. Lad dressingen stå på køkkenbordet imens du ordner tacos.
Kødet deles i 12 lige store dele og rulles til kugler (a 50 g. pr. stk.)
Tortillaerne lægges på et spækbræt og der trykkes en kugle kød ud på hver tortilla. Fortsæt sådan.



Ingen kommentarer:
Send en kommentar