Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
tirsdag den 25. februar 2014
Rødbede-Tabouleh med feta, persille og forårsløg
Jeg elsker tabouleh i alle afskygninger, med sprøde grøntsager og evt. feta eller anden ost. Denne variant med rå rødbede og cremet feta er virkelig lækker. Den kan spises som tilbehør til de fleste kødretter.
Rødbede-tabouleh til to voksne og to børn:
100 g. couscous
1 mellemstor rå rødbede, fintrevet
2 dl. kogende vand
2 spsk. olivenolie
1/2 tsk. salt
Topping:
2 forårsløg i tynde skiver
1 lille bundt bredbladet persille, hakket
100 g. god feta, smuldret
lidt hakkede pistacienødder
saften af en øko. citron
Bland couscous, fintrevet rødbede, olie og salt i en skål. Hæld kogende vand over og sæt film over skålen. Lad det trække i 10 minutter.
Tag filmen af, rør couscous´en løs med en gaffel, fordel den i en skål og lad den køle af. Drys med persille, feta, forårsløg og pistacienødder. Pres citronsaft ud over tabouleh´en og server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar