Velkommen til mit køkken, her finder du en samling af mine yndlingsopskrifter. Mad er min store passion. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, her lader jeg op, imens nye retter opstår. Jeg inspireres af menukort, på rejser og hvor jeg ellers nyder mine måltider. Jeg prioriterer økologi og dyrevelfærd. Kig med og lad Dig inspirere. Tilmeld Dig gerne min facebookside "Evas Køkken" og få opdateringer v/nye indlæg
fredag den 25. oktober 2013
Sprød grønkålssalat
Grønkål har et højt indhold af A-vitaminet beta-catoten, B-vitaminet folat og C-vitamin, samt mineralerne kalium, calcium og jern. Der er masser af det i butikkerne netop nu, som kan anvendes til en salat eller disse
grønkålschips.
Denne salat er frisk og sødlig og passer til de fleste retter.
1 skål grønkålssalat:
Grønkål, grundigt skyllet, befriet for den grove del af stokken og fintsnittet.
1 stort æble i tern
1 avocado i tern
2 stængler bladselleri i skiver
1 håndfuld hakkede valnøddekerner
Dressing:
1/2 dl. citronolivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. ufortyndet hyldeblomstsaft
Røres sammen.
Smag til med salt og friskkværnet peber.
Læg grønkålen i et fad eller en skål.
Top med de øvrige ingredienser og fordel dressingen over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar