søndag den 7. april 2013

Lakserillette




Lakserillette smager SÅ dejligt. Jeg foretrækker den på et stykke godt groft ristet rugbrød, men den kan også toppes på en salat eller på et stykke ristet surdejsbrød eller toast.

Lakserillette til 4 pers.

200 g. fersk laks (laksesteaks)
100 g. røget laks, hakket
1 spsk. kapers, hakkede
1 spsk. cornichoner, hakkede
1 spsk. hakket rødløg
1/2 dl. god mayonnaise evt. Hellmanns
1/2 dl. 9 % creme fraiche
1 spsk. sennep
salt og peber og citronsaft

Topping: 
Syltede sennepskorn, syltede rødløg, avocado & purløg.


Fremgangsmåde:

Den ferske laks steges i olivenolie & smør, ca. 2 min. på hver side. Afkøl. 
Fjern skindet fra den stegte laks og pluk kødet i mindre stykker. 
Alle ingredienser røres sammen og der smages til med citronsaft, salt & peber. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar