Fik lyst til at prøve at lave italiensk salat, og kogte så samtidig en hamburgerryg, til dette stykke smørrrebrød.
Vi spiser ellers kun fiskepålæg til daglig, så en noget utraditionel spise for os.
1 stor skål italiensk salat:
250 g. gulerødder
200 g. fine ærter fra frost
1, 5 dl. hvide aspargesstykker (konserves)
2 spsk. 9 % creme fraiche
1 spsk. mayonnaise
1/2 tsk. dijonsennep
1/2 tsk. sukker
2 spsk. hakket purløg
salt og peber
Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Damp dem i saltet vand i to min. Tag gryden fra varmen, tilsæt ærterne og lad dem tø op i vandet i et minut. Hæld ærter og gulerødder i en sigte.
Bland mayonnaise, creme fraiche, sennep, purløg og sukker i en skål. Tilsæt ærter, gulerødder og asparges og bland det godt. Smag til med salt og peber.
Spis salaten ovenpå rugbrød med pålæg efter eget valg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar