I dag skulle aftensmaden være hurtig og nem. Disse ciabattabrød lavede jeg tit, da jeg i sin tid boede på Frederiksberg og skulle leve af en elevløn.
Denne variant er med skinke, champignoner, tomater ost, osv. men fyldet kan varieres efter smag.
Til børn, kan du evt. udelade dijonsennep.
Gratinerede Ciabattabrød;
Ciabattabrød, evt. grove
Skinke i strimler
Tomater i skiver
Champignon i skiver
Revet ost, emmentaler evt.
Tomatpuré
Dijonsennep
Timian og oregano til drys
Skinke i strimler
Tomater i skiver
Champignon i skiver
Revet ost, emmentaler evt.
Tomatpuré
Dijonsennep
Timian og oregano til drys
Olivenolie med fintrevet hvidløg og finthakket persille
Fremgangsmåde;
Tænd ovnen på 260 grader.
Halvér brødene. Smør et tyndt lag dijonsennep på, derefter et lag tomatpure, så skinke, champignoner, tomatskiver og ost. Drys med krydderier og bag i ca. 8-10 min.
Fremgangsmåde;
Tænd ovnen på 260 grader.
Halvér brødene. Smør et tyndt lag dijonsennep på, derefter et lag tomatpure, så skinke, champignoner, tomatskiver og ost. Drys med krydderier og bag i ca. 8-10 min.
Top med hvidløgsolie og frisk basilikum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar