Lækre bountykugler, som er nemme og hurtige at lave og gør sig godt både på julekonfektfadet eller som en lille snack til kaffen.
Jeg har tidligere lavet dem med lys mælkechokolade, så bliver de lidt for søde efter min smag.
I dag har jeg overtrukket dem med 70 % chokolade det blev rigtig godt, den lidt bitre chokolade klæder den søde kokossmag godt.
Bountykugler ca. 25 stk.
150 g. kondenseret mælk
100 g. kokosmel
1 spsk. vanillesukker
Overtræk:
200 g. 70 % chokolade
evt. guldstøv
Hæld den kondenserede mælk samt vanillesukker i en skål. Tilsæt kokosmel og ælt massen godt sammen.
Sæt kokosmassen på køl i 1/2 time.
Gør dine hænder våde ind imellem at du former massen til kugler eller små bars, i den størrelse du foretrækker.
Smelt chokoladen i en chokoladesmelter eller i en skål over vandbad.
Overtræk stykkerne med chokolade og lad dem størkne på bagepapir. Drys evt. med guldstøv.
Sæt dem på køl, til de skal spises.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar