torsdag den 25. oktober 2012

Coleslaw

Denne coleslaw smager så godt, at det er svært at holde fingrene fra den, inden den bliver serveret.
Vi får den bl.a. i burgere med pulled pork, som tilbehør til spareribs eller til grillet kød.

Coleslaw, 1 stor skål:

400 g. fintsnittet hvidkål, eller rød spidskål
200 g. revet gulerod
6 spsk. skyr eller mager cremefraiche
4 spsk. god mayonnaise evt. Hellmanns
2 spsk. ravigotte sauce eller sød sennep
1 spsk. flydende honning
1 tsk dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
1/2 tsk. spidskommen (kan udelades)
Salt & friskkværnet peber


 Ravigotte Sauce, kan købes i Brugsen bl.a

Bland dressingen sammen, hæld den over grøntsagerne og bland godt. Lad det trække i mindst 1/2 time før du skal spise det.

5 kommentarer:

  1. Super genial opskrift;-).
    Hilsen Charlotte

    SvarSlet
  2. Tak for Din kommentar Charlotte, ja nemt og sundt :-) God weekend til Dig !
    Kh. eva

    SvarSlet
  3. Synes lige jeg fortælle dig at denne opskrift har jeg serveret SÅ mange gange - også for gæster, de er vilde med den. Siden jeg sidst skrev under opskriften er den blevet serveret flere gange.
    K.h. Charlotte

    SvarSlet
  4. Igen mange tak for Din kommentar Charlotte, det er så dejligt med feedback !
    God dag til Dig.
    kh. eva

    SvarSlet
  5. Ja - endnu en kommentar - har lavet denne opskrift mange gange i år. Super.
    Hilsen
    Charlotte

    SvarSlet