Denne opskrift har jeg fra min barndomsveninde Pia. Hendes bror Jan, som er bager, har selv udviklet opskriften. De er rigtig gode, jeg har dog tilsat lidt ekstra oliven, i forhold til den originale opskrift, da jeg elsker olivensmagen.
2 store brød:
ca. 1 kg hvedemel50 g. gær
20 g. flagesalt
50 g. reven parmesan
2 spsk. olivenolie
120 g. grønne oliven m. rød peber
6. dl lunkent vand
pynt : parmesan
Fremgangsmåde:
Gæren opløses, de øvrige ting tilsættes, og der æltes, ælt , ælt, ælt,
Skal hæve i ca 40 min. dejen slås ned og formes til 2 brød. efterhæver på pladen i ca. 30 min.
Ridses på tværs og drysses med parmesan.
Bages ved 220 grader, på nederste rille i ca. 35 min.
Skal hæve i ca 40 min. dejen slås ned og formes til 2 brød. efterhæver på pladen i ca. 30 min.
Ridses på tværs og drysses med parmesan.
Bages ved 220 grader, på nederste rille i ca. 35 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar