tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post8217649011497924673..comments2024-03-27T11:23:07.700+01:00Comments on Evas Køkken: Vanilje Panna Cotta med pistaciekrokant & karamelcreme🧡Eva Wagnerhttp://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-80026643821136961752023-01-14T06:44:42.583+01:002023-01-14T06:44:42.583+01:00Skal piskefløden op og koge til karamelcremen? Tæn...Skal piskefløden op og koge til karamelcremen? Tænker den ikke bliver cremet hvis ikke ? Jeg har lavet panna cotta mange gange og syntes den bliver mest lækker ved kun at bruge fløde og undgå mælk. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-60634846547885857122023-01-13T18:39:34.344+01:002023-01-13T18:39:34.344+01:00Hej Eva! Jeg er nok lidt fattesvag, men jeg kan ik...Hej Eva! Jeg er nok lidt fattesvag, men jeg kan ikke lige se, hvordan du laver karamelcremen? :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-71638293737494217942022-05-27T21:04:50.324+02:002022-05-27T21:04:50.324+02:00Dejligt at høre, det gør mig glad! Kh. Eva Dejligt at høre, det gør mig glad! Kh. Eva Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-35701356048681983072022-05-27T21:03:53.763+02:002022-05-27T21:03:53.763+02:00Tusind tak for feedback!Tusind tak for feedback!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-40802118179145864442022-05-27T15:50:52.479+02:002022-05-27T15:50:52.479+02:00
Hej Eva. Jeg har lavet denne Panna Cotta 2 gange...<br /><br />Hej Eva. Jeg har lavet denne Panna Cotta 2 gange. Den er vildt lækker med det knasende pistagekrokant. Gæsterne vil have opskriften :-) Mange hilsner Eva.Anonymousnoreply@blogger.com