tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post5168053182100885848..comments2024-03-27T11:23:07.700+01:00Comments on Evas Køkken: Stenalderbrød uden melEva Wagnerhttp://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-22868020923463787582013-03-13T09:57:24.488+01:002013-03-13T09:57:24.488+01:00Hej ;-) Mange tak for din kommentar, rigtig god i...Hej ;-) Mange tak for din kommentar, rigtig god info ang. olien, har nemlig selv tænkt over om den kunne undværes. Brødet er jo rigeligt fedtet i forvejen.<br />Jeg tilsætter også lidt tørret frugt, for det meste lidt økologiske tørrede figner, det er specielt lækkert som tilbehør til ost. Kh. EvaEva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-36127222608934107712013-03-09T09:46:00.520+01:002013-03-09T09:46:00.520+01:00Mums, hvor er det godt :-) Tak for opskriften.
Jeg...Mums, hvor er det godt :-) Tak for opskriften.<br />Jeg kom dog til at lave en lille ændring ved en fejl, som viste sig at være helt fin. Jeg glemte nemlig at tilsætte olien, men det gør ikke spor. Brødet er superfint uden olie. Til gengæld hakkede jeg et par soltørrede figner, som blev tilsat. Jeg vil også prøve med tørrede tranebær næste gang. Eller dadler .... eller ...<br />I det hele taget et brød med muligheder.Anonymousnoreply@blogger.com