tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post1559379160578434441..comments2024-03-27T11:23:07.700+01:00Comments on Evas Køkken: Grøn tomat marmeladeEva Wagnerhttp://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-7302159372933946762014-09-26T16:25:16.053+02:002014-09-26T16:25:16.053+02:00Hej Rasmus, undskyld mit sene svar, havde ikke set...Hej Rasmus, undskyld mit sene svar, havde ikke set Din kommentar. Nej der skal ikke vand ved, så bliver det for tyndt. Som sangsvanen skriver, har du måske glemt citrussaften? Vh. Eva Eva Wagnerhttps://www.blogger.com/profile/12049185005407701093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-18425151971178552862014-09-26T13:35:04.488+02:002014-09-26T13:35:04.488+02:00Har du husket citron- og appelsinsaften? Og ellers...Har du husket citron- og appelsinsaften? Og ellers så skru ned for varmen. Har lige lavet den m 400 g tomater og tilsvarende mindre af de øvrige ingredienser uden problemerSangsvanenhttps://www.blogger.com/profile/14428906927036930374noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3154950412407073613.post-81894767143493227672014-09-22T23:03:57.119+02:002014-09-22T23:03:57.119+02:00Mangler der eventuelt noget vand i den opskrift - ...Mangler der eventuelt noget vand i den opskrift - eller hvordan undgår du at det steger i stedet for koger?Rasmus Bolleruphttps://www.blogger.com/profile/04965668172364722941noreply@blogger.com